Για να σιτέψει το κρέας, το κόβουμε σε κομμάτια και το βάζουμε σε ένα μπολ με ελαιόλαδο και λίγο λεμόνι.
Το αφήνουμε για 2-3 ώρες ή περισσότερο (μέχρι και 24 ώρες) και μετά το ψήνουμε ή το βάζουμε στην κατάψυξη.
Σημείωση: Το ελαιόλαδο πρέπει να σκεπάζει το κρέας.
Σε χαμηλή φωτιά βράζουμε το ρύζι και μόλις είναι έτοιμο και ζεστό, προσθέτουμε το κρασί μαζί με τις σταφίδες, τις οποίες έχουμε ήδη μουλιάσει για μία περίπου ώρα.
Σε χαμηλή φωτιά βράζουμε το ρύζι και μόλις είναι έτοιμο και ζεστό, προσθέτουμε το κρασί μαζί με τις σταφίδες, τις οποίες έχουμε ήδη μουλιάσει για μία περίπου ώρα.
Στραγγίζουμε καλά το ρύζι και αφήνουμε να κρυώσει.
Το απλώνουμε σε μια πιατέλα, γαρνίρουμε με φέτες λεμονιού και περιχύνουμε με το χυμό του μήλου.
Απαιτούμενος χρόνος: 80 λεπτά
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα https://sidagi.gr/.
Η ιστοσελίδα https://sidagi.gr/ ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.