Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τα κρεμμύδια.
Ανακατεύουμε για περίπου 4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές στο τηγάνι και ανακατεύουμε για λίγα λεπτά.
Αφήνουμε το τηγάνι σε χαμηλή φωτιά για άλλα 15 λεπτά.
Σε ένα ταψί χύνουμε το μίγμα και ενδιάμεσα τοποθετούμε τα φιλέτα.
Βάζουμε τις ελιές γύρω από το ψάρι και ψήνουμε στο φούρνο 7-10 λεπτά.
Όταν το φαγητό μας είναι έτοιμο πασπαλίζουμε με μαϊντανό όλο το πιάτο και σερβίρουμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.