Μπακαλιάρος με ντομάτες, κόκκινες πιπεριές και ελιές

Μπακαλιάρος με ντομάτες, κόκκινες πιπεριές και ελιές

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 μεγάλες ντομάτες, ψιλοκομμένες
  • 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • 2 φιλέτα μπακαλιάρο
  • 1 χούφτα μαύρες ελιές, ολόκληρες ή ψιλοκομμένες
  • μερικά φύλλα μαϊντανού, ψιλοκομμένα
  • 1 κ.σ ελαιόλαδο
  • ¼ κ.γ αλάτι
  • ¼ κ.γ φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Οδηγίες παρασκευής

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τα κρεμμύδια.

Ανακατεύουμε για περίπου 4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

Προσθέτουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές στο τηγάνι και ανακατεύουμε για λίγα λεπτά.

Αφήνουμε το τηγάνι σε χαμηλή φωτιά για άλλα 15 λεπτά.

Σε ένα ταψί χύνουμε το μίγμα και ενδιάμεσα τοποθετούμε τα φιλέτα.

Βάζουμε τις ελιές γύρω από το ψάρι και ψήνουμε στο φούρνο 7-10 λεπτά.

Όταν το φαγητό μας είναι έτοιμο πασπαλίζουμε με μαϊντανό όλο το πιάτο και σερβίρουμε.


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.