Για να μη μαυρίσουν οι αγκινάρες στο βράσιμο την ώρα που βράζουν ρίξτε μέσα στην κατσαρόλα μία κουταλιά ζάχαρη και λίγο ξίδι.
Κόβουμε τη μπανάνα σε ροδέλες και τις φράουλες στη μέση αφού πρώτα έχουμε αφαιρέσει τα κοτσάνια.
Βάζουμε τα φρούτα στο μπλέντερ μαζί με το γιαούρτι και το γάλα.
Τα χτυπάμε καλά μέχρι να γίνουν ένα βελούδινο μείγμα.
Μοιράζουμε σε δύο ψηλά ποτήρια και σερβίρουμε με καλαμάκια.
Καλή επιτυχία!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.