Για να μη μαυρίσουν οι αγκινάρες στο βράσιμο την ώρα που βράζουν ρίξτε μέσα στην κατσαρόλα μία κουταλιά ζάχαρη και λίγο ξίδι.
Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε μέχρι να γίνει διάφανο.
Προσθέτουμε το σέλινο, το σκόρδο, τη δάφνη, τον άνηθο και το θυμάρι.
Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 10 λεπτά.
Προσθέτουμε το καλαμπόκι, τις πατάτες, το νερό και αλατοπιπερώνουμε επιπλέον αν χρειάζεται.
Όταν η πατάτες μαγειρευτούν, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά.
Μπορούμε να σερβίρουμε τη σαλάτα με καπνιστό σολομό, μπέικον ή κρουτόν.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.