Για να σιτέψει το κρέας, το κόβουμε σε κομμάτια και το βάζουμε σε ένα μπολ με ελαιόλαδο και λίγο λεμόνι.
Το αφήνουμε για 2-3 ώρες ή περισσότερο (μέχρι και 24 ώρες) και μετά το ψήνουμε ή το βάζουμε στην κατάψυξη.
Σημείωση: Το ελαιόλαδο πρέπει να σκεπάζει το κρέας.
Βάζουμε το λάδι σ' ένα τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι.
Μετά από 2-3 λεπτά ρίχνουμε το κάρρυ και ανακατεύουμε καλά.
Μαγειρεύουμε για άλλα 3 λεπτά.
Προσθέτουμε στο τηγάνι τις γαρίδες και τις ντομάτες.
Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά ακόμα και ρίχνουμε τον μαϊντανό.
Σερβίρουμε τις γαρίδες μας πάνω σε ρύζι basmati.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.