Για να μη μαυρίσουν οι αγκινάρες στο βράσιμο την ώρα που βράζουν ρίξτε μέσα στην κατσαρόλα μία κουταλιά ζάχαρη και λίγο ξίδι.
Καθαρίζουμε τα καλαμάρια και τα κόβουμε ροδέλες.
Καθαρίζουμε και φιλετάρουμε το μπακαλιάρο (αυτό είναι καλύτερα να το κάνει ο ψαράς για εμάς).
Τον κόβουμε σε κομμάτια.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το καλαμάρι και το αφήνουμε να ροδίσει.
Σβήνουμε με το κρασί και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Αφήνουμε το φαί να πάρει βράση για 15 λεπτά.
Προσθέτουμε το σπανάκι και αλατοπιπερώνουμε με βάση το γούστο μας.
Ρίχνουμε το νερό και συνεχίζουμε το βρασμό για 10 λεπτά ακόμα.
Τέλος προσθέτουμε τον μπακαλιάρο και αφήνουμε στη φωτιά για άλλα 5 λεπτά.
Συνοδεύουμε με λευκό ξηρό κρασί.
Πολύ καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.