Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Αρχικά κόβουμε την πιπεριά σε κύβους, το καρότο σε ροδέλες και ψιλοκόβουμε και το κρεμμύδι.
Σοτάρουμε πρώτα το κρεμμύδι σε ελάχιστο λάδι και μόλις μαραθεί προσθέτουμε το καρότο, την πιπεριά και το καλαμπόκι.
Σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε τα λαχανικά μας να μαλακώσουν.
Μόλις είναι έτοιμα, σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Για να φτιάξουμε το κους-κους, θέλουμε 1 φλ. τσαγιού κους-κους και 1½ φλ. τσαγιού νερό.
Μόλις βράσει, ρίχνουμε αλάτι, το κατεβάζουμε από τη φωτιά, το σκεπάζουμε με χαρτί κουζίνας ή ένα πανί και κλείνουμε το καπάκι γιανα τραβήξει τα υγρά του.
Κόβουμε το φιλέτο της γαλοπούλας σε λεπτές φέτες για να μη στεγνώσει και το τσιγαρίζουμε, χωρίς λάδι σε ένα τηγάνι.
Προσθέτουμε κάρυ και από τις δύο μεριές, αλάτι, πιπέρι και το σβήνουμε με κρασί.
Κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε το γιαούρτι.
Σερβίρουμε μια μπαμπάτσικια μερίδα, προσθέτουμε ωμό λάδι στα λαχανικά και το κους-κους και…καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.