Μπορείτε να διατηρήσετε το λάχανο φρέσκο περισσότερο καιρό κόβοντας το κοτσάνι του σε βάθος 2 εκ. και τοποθετώντας μια βρεγμένη χαρτοπετσέτα.
Σε μια κατσαρόλα, σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο ελαιόλαδο μέχρι να γίνουν διάφανα.
Προσθέτουμε το σκόρδο και αλάτι.
Εν τω μεταξύ, κόβουμε το κρέας σε κύβους αφαιρώντας το περιττό λίπος.
Προσθέτουμε το κρέας στη κατσαρόλα και σοτάρουμε απ' όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσει ελαφρά.
Προσθέτουμε το βαλσάμικο αφήνοντάς το να εξατμιστεί.
Επαναλαμβάνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, το ζωμό και αρκετό νερό μέχρι να καλύψουμε το κρέας.
Χαμηλώνουμε τη θερμότητα και αφήνουμε το κρέας να σιγο-βράσει για λίγες ώρες μέχρι να μαλακώσει.
Προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί.
Βράζουμε τα λαχανικά και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
Αφήνουμε το κρέας να μαγειρεύεται για αρκετές ώρες.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.