Αφήστε τις μπριζόλες ή το κρέας γενικά να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν το καρύκευμα και το ψήσιμο στη σχάρα.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα τέσσερα αβγά και τα χτυπάμε καλά.
Μετά, προσθέτουμε τη φέτα, το κασέρι, τη γραβιέρα και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε πιπεράκι, το blue cheese και πάλι ένα ανακάτεμα.
Τελειώσαμε με τη γέμιση.
Βουτυρώνουμε το πυρέξ, ανοίγουμε με τα χέρια μας το φύλλο κανταΐφι και το μαδάμε.
Παίρνουμε μια ποσότητα από το κανταΐφι ίση με την παλάμη μας και την απλώνουμε, τη γεμίζουμε στη μέση με μια κουταλιά γλυκού από τη γέμισή μας και τυλίγουμε τα "μαλλιά", δημιουργώντας κάτι σαν φωλίτσα.
Τοποθετούμε τη φωλίτσα μέσα στο βουτυρωμένο πυρέξ.
Επαναλαμβάνουμε αυτή τη διαδικασία, φτιάχνοντας φωλίτσες, μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας και να γεμίσουμε το πυρέξ, τοποθετώντας τις κοντά τη μία στην άλλη.
Μόλις γεμίσει το πυρέξ περιχύνουμε όλες τις φωλιές με το λιωμένο βούτυρο.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υπόλοιπα αβγά και τα χτυπάμε καλά.
Ρίχνουμε λίγο πιπεράκι, το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Μόλις γίνουν ένα σώμα - μια ψυχή, αδειάζουμε το μείγμα μας μέσα στο πυρέξ με τις φωλίτσες.
Πρώτα το βάζουμε μέσα στο ψυγείο για 1 ώρα και έπειτα το ψήνουμε στο φούρνο για 45 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.