Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι μαζί με λίγο βούτυρο, τα κρεμμύδια και το σέλερι ψιλοκομμένα, αλατίζουμε και "θωρακίσουμε" το ψάρι μας.
Το βγάζουμε από το τηγάνι και βάζουμε το ρύζι μαζί με αλάτι.
Μόλις γίνει διάφανο το "σβήνουμε" με το κρασί και βάζουμε το ψαρόζουμο, τα καρότα και το τριμμένο καρότο.
Ανακατεύουμε διαρκώς επί 15 περίπου λεπτά, μέχρι να πιει τα υγρά του και βάζουμε μέσα το ψάρι και σε 5 λεπτά το φαγητό είναι έτοιμο.
Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και βάζουμε το χυμό πορτοκαλιού, μοσχολέμονου, τον πουρέ καρότου, πιπέρι, παρμεζάνα και λίγο βούτυρο, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ξύσμα από μοσχολέμονο.
Το αφήνουμε να σταθεί για 1 λεπτό και σερβίρουμε.
Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.