Χοιρινό με ξινόμηλα

Χοιρινό με ξινόμηλα

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • χοιρινό
  • φιλέτο
  • ξυνόμηλο
  • μέλι
  • σάλτσα σόγιας
  • βαλσάμικο ξύδι
  • κρεμμύδι
  • μπράντι
  • βούτυρο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Οδηγίες παρασκευής

Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι.

Κόβουμε το χοιρινό σε μικρά φιλετάκια και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.

Στο ζεστό βούτυρο σοτάρουμε το κρεμμύδι.

Όταν μαλακώσει, προσθέτουμε τα φιλετάκια για να θωρακιστούν, τα αλατοπιπερώνουμε και περιμένουμε 10 λεπτάκια περίπου να ψηθεί το κρέας μας καλά και από τις δυο πλευρές.

Μετά ρίχνουμε τα μήλα και μόλις ψηθούν, σβήνουμε το φαγητό μας με το μπράντι.

Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε το μπαλσάμικο, τη σόγια, ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας και έπειτα από 2-3 λεπτάκια περιχύνουμε τα υλικά με το μέλι.

Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Καλή όρεξη!


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.