Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και τη μπίρα bock σε μεγάλο τηγάνι και τα βράζουμε για 10 λεπτά.
Χαμηλώνουμε τελείως τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 2 ώρες περίπου μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Την βάζουμε σε 1 βάζο και την αφήνουμε για μια μέρα ώστε να δέσουν τα αρώματα.
Κρατάει για αρκετές ημέρες στο ψυγείο.
Την χρησιμοποιούμε κατά βούληση όταν ψήνουμε κρέας ή κοτόπουλο στο BBQ.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.