Αφήστε τις μπριζόλες ή το κρέας γενικά να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν το καρύκευμα και το ψήσιμο στη σχάρα.
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και τη μπίρα bock σε μεγάλο τηγάνι και τα βράζουμε για 10 λεπτά.
Χαμηλώνουμε τελείως τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 2 ώρες περίπου μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Την βάζουμε σε 1 βάζο και την αφήνουμε για μια μέρα ώστε να δέσουν τα αρώματα.
Κρατάει για αρκετές ημέρες στο ψυγείο.
Την χρησιμοποιούμε κατά βούληση όταν ψήνουμε κρέας ή κοτόπουλο στο BBQ.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.