Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
κομματάκια από:
ξυλάκια, πεσσοί
Για το χοιρινό: Περνάμε στα ξυλάκια κομματάκια χοιρινού κρέατος με λίγο λίπος για την απαραίτητη νοστιμιά.
Αλατοριγανολαδώνουμε.
Ψήνουμε σε καλά καμμένη σχάρα, σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτάκια.
Για το κοτόπουλο: Περνάμε στα ξυλάκια κομματάκια από μπούτι κοτόπουλο, χωρίς την πέτσα.
Αλατοριγανολαδώνουμε.
Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για αρκετή ωρίτσα.
Για το μανιτάρι: Περνάμε 4-5 μανιτάρια κουμπιά σε κάθε ξυλάκι, αλατοριγανολαδώνουμε και ψήνουμε για 4 λεπτά περίπου.
Για το χαλούμι: Για ένα σουβλάκι χρειαζόμαστε 3-4 κομματάκια χαλούμι.
Αλατοριγανολαδώνουμε.
Ψήνουμε στη σχάρα για 4 λεπτάκια.
Για το κεμπάπ: Για ένα σουβλάκι πλάθουμε μοσχαρίσιο κιμά με λίγη ρίγανη και λίγο σκόρδο και τον περνάμε στο ξυλάκι.
Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για 6-7 λεπτάκια.
Εναλλακτικός τρόπος σερβιρίσματος: Σερβίρουμε σε αράβικη πίτα προσθέτοντας στο σουβλάκι ντοματούλα, αλατορίγανη, μουστάρδα και μαγιονέζα.
Τυλίγουμε την πίτα και προσφέρουμε στους πελάτες-καλεσμένους, όπως πρόσφερε ο παρουσιαστής μας στην προσπάθειά του να πιάσει δουλειά.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.