Βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο στο τηγάνι.
Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια, τη μισή κουταλιά της σούπας το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα 200 γρ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Μόλις μαλακώσουν, τα σβήνουμε με λίγο κρασί, αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Αφού κρυώσει, βάζουμε το ασπράδι και τη φρυγανιά και ανακατεύουμε καλά.
Ανοίγουμε τη σκέπη του αρνιού, απλώνουμε τη γέμιση που ετοιμάσαμε, βάζουμε από πάνω το κομμάτι ψαρονέφρι ολόκληρο, αλατοπιπερώνουμε και το τυλίγουμε σφιχτά σε ρολό.
Το βάζουμε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Ετοιμάζουμε τη γαρνιτούρα.
Βάζουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι μαζί με τα κρεμμύδια ροδέλες και το υπόλοιπο σκόρδο.
Σβήνουμε με το υπόλοιπο κρασί και μόλις τελειώσει το ζουμί, βάζουμε την ντομάτα μαζί με αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι και μαϊντανό.
Περιμένουμε 2 λεπτάκια και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.