Αφήστε τις μπριζόλες ή το κρέας γενικά να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν το καρύκευμα και το ψήσιμο στη σχάρα.
για το κουρκούτι:
για τη σάλτσα:
Αρχικά, θα φτιάξουμε το κουρκούτι. Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, χτυπάμε τα αυγά με τη σόδα, προσθέτουμε το κορν φλάουρ και σιγά-σιγά νερό, μέχρι να χυλώσει. Ανακατεύουμε καλά, μέχρι το κουρκούτι να γίνει ομοιογενές.
Ρίχνουμε τα μανιτάρια λίγα-λίγα στο κουρκούτι και μετά τα πετάμε με προσοχή σε καυτό λάδι για 2 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν. Αν το κουρκούτι αρχίσει να αραιώνει, προσθέτουμε λίγο αλεύρι.
Μόλις είναι έτοιμα, τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα, τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί και τα διατηρούμε ζεστά.
Για να φτιάξουμε τη σάλτσα, απλά ανακατεύουμε όλα τα υλικά σ’ ένα μπολ και τη σερβίρουμε μαζί με τα μανιτάρια.
Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.