Γαρίδες ινδικές

Γαρίδες ινδικές

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1-2 κουταλιές ηλιέλαιο
  • 1 κουταλάκι κάρυ
  • 1 κουταλάκι τσίλι
  • 2 σκελίδες λιωμένες σκόρδο -
  • 4 φετούλες φρέσκο ψιλοκομμένες τζίντζερ
  • 1 ντομάτα κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
  • 400 γρ. γαρίδα ξεφλουδισμένες
  • 1 κουταλιά της σούπας στραγγιστό γιαούρτι

Οδηγίες παρασκευής

Σοτάρουμε για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι με το σκόρδο σ'ένα τηγάνι. Προσθέτουμε το κάρρυ με το τσίλι και το τζίντζερ και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά, μέχρι να γίνουν μια σφιχτή πάστα.Ρίχνουμε στο τηγάνι τις ντομάτες μαζί με λίγο νερό και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τις γαρίδες και μαγειρεύουμε για 8 λεπτά ακόμα. Ρίχνουμε από πάνω μια κουταλιά στραγγιστό γιαούρτι και σερβίρουμε τις γαρίδες συνοδεύοντας με ρύζι μπασμάτι. Καλή σας όρεξη!


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.