Αφήστε τις μπριζόλες ή το κρέας γενικά να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν το καρύκευμα και το ψήσιμο στη σχάρα.
Σοτάρουμε για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι με το σκόρδο σ'ένα τηγάνι. Προσθέτουμε το κάρρυ με το τσίλι και το τζίντζερ και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά, μέχρι να γίνουν μια σφιχτή πάστα.Ρίχνουμε στο τηγάνι τις ντομάτες μαζί με λίγο νερό και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τις γαρίδες και μαγειρεύουμε για 8 λεπτά ακόμα. Ρίχνουμε από πάνω μια κουταλιά στραγγιστό γιαούρτι και σερβίρουμε τις γαρίδες συνοδεύοντας με ρύζι μπασμάτι. Καλή σας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.