Μπορείτε να διατηρήσετε το λάχανο φρέσκο περισσότερο καιρό κόβοντας το κοτσάνι του σε βάθος 2 εκ. και τοποθετώντας μια βρεγμένη χαρτοπετσέτα.
Χτυπάμε τα αβγά μαζί με το νερό.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο.
Τα φυλάμε σε ένα πιάτο.
Ρίχνουμε τα χτυπημένα αβγά στο τηγάνι.
Μόλις αρχίσουν να πήζουν, τοποθετούμε το μείγμα με τις πιπεριές και το κρεμμύδι από πάνω.
Προσθέτουμε τον τόνο και την πάστα ελιάς Καλαμών.
Χρησιμοποιώντας μια καλή σπάτουλα, διπλώνουμε τη μία μεριά της ομελέτας προς τα μέσα, για να την κλείσουμε.
Τη σερβίρουμε αμέσως κα την τρώμε όσο πιο αργά μπορούμε με φρέσκο ψωμί.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.