Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βρέχουμε και βράζουμε ελαφρά το πλιγούρι, το στραγγίζουμε και το κρατάμε στην άκρη. Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά και φτιάχνουμε ένα λαδολέμονο. Βάζουμε το μανούρι κομμένο σε φέτες στο γκριλ για ένα λεπτό.
άζουμε το πλιγούρι σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε όλα τα υλικά, αφήνοντας λίγο από όλα για ντεκόρ. Περιχύνουμε με το λαδολέμονο, στο οποίο, αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε λίγη ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα πιάτο φτιάχνουμε μια πυραμίδα με τη σαλάτα και γύρω γύρω διακοσμούμε με λίγο από όλα τα υλικά. Προσθέτουμε λίγο λαδολέμονο και τοποθετούμε στην κορυφή μια φέτα μανούρι.
Πυραμίδα απόλαυσης!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.