Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σ' ένα σέικερ που έχουμε γεμίσει με πάγο βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το μαύρο ρούμι.
Χτυπάμε καλά και σουρώνουμε σε ποτήρι γεμάτο με πάγο.
Στο τέλος ρίχνουμε από πάνω το μαύρο ρούμι και σερβίρουμε με καλαμάκι.
Αν θέλουμε γαρνίρουμε με κερασάκι μαρασκίνο.
Στην υγειά σας!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.