Αφήστε τις μπριζόλες ή το κρέας γενικά να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν το καρύκευμα και το ψήσιμο στη σχάρα.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μία μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία. Ανακατεύουμε μαζί το κύμινο, την κανέλα, το μπαχάρι, το αλάτι, το πιπέρι και μαρινάρουμε καλά το κοτόπουλο.
σιγαρίζουμε το κοτόπουλο από τη μία πλευρά για 3-4 λεπτά και στη συνέχεια το αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε από την άλλη.Αφαιρούμε το κοτόπουλο από την κατσαρόλα και το αφήνουμε στην άκρη.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι στην κατσαρόλα και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο, το τζίντζερ και το κάρυ. Ανακατεύουμε για 1 λεπτό για να βγουν τα αρώματα από τα μπαχαρικά και μετά προσθέτουμε το μέλι και το ζωμό κοτόπουλου.
Ρίχνουμε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα και το αφήνουμε να πάρει βράση. Καλύπτουμε με το καπάκι, χαμηλώνουμε τη θερμότητα και αφήνουμε το μίγμα να σιγοβράσει για 30-40 λεπτά.
Όταν το κοτόπουλο είναι έτοιμο, το βγάζουμε από την κατσαρόλα, το ψιλοκόβουμε και το ξαναβάζουμε πίσω στην κατσαρόλα.
Στο σημείο αυτό, προσθέτουμε το κόλιαντρο και το χυμό από τα δύο λάιμ και αλατοπιπερώνουμε αν χρειάζεται. Παράλληλα βράζουμε το ρύζι. Όταν είναι έτοιμο, το σερβίρουμε σε ένα μπολ και περιχύνουμε από πάνω τη σούπα.
Γαρνίρουμε με ψητά κάσιους.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.