Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σωτάρουμε τον κιμά μαζί με το φρέσκο κρεμμυδάκι και τον άνηθο σε 250γρ. βούτυρο.
Μόλις αρχίσει να κρυώνει προσθέτουμε το ανθότυρο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε ελαφρά όλα τα υλικά.
Εν τω μεταξύ, φτιάχνουμε τη ζύμη, ανακατεύοντας καλά το μισό αλεύρι με το γιαούρτι και τα αυγά.
Ανακατεύοντας, προσθέτουμε όσο αλεύρι χρειάζεται για να δημιουργηθεί ένα μαλακό, αλλά σφιχτό ζυμάρι.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Χωρίζουμε τη ζύμη στη μέση και ανοίγουμε 2 φύλλα.
Στρώνουμε το ένα σ’ ένα ταψί που έχουμε αλείψει ελαφρά με λίγο βούτυρο.
Ρίχνουμε από πάνω τη γέμιση και καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο.
Αλείφουμε με το υπόλοιπο βούτυρο και ψήνουμε για 35 λεπτά περίπου ή μέχρι να ροδίσει.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.