Κρεμμυδοτηγανίτες

Κρεμμυδοτηγανίτες

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • 3 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια ή 5 κρεμμύδια κομμένα ροδέλες
  • 1 κουταλιά φρέσκος δυόσμος
  • 1 ½ φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα τριμμένη
  • 5 αβγά
  • 2 κουταλιές γάλα
  • 2 ½ φλιτζάνια σκληρό αλεύρι
  • 3 φλιτζάνια ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι πιπέρι
  • αλάτι

Οδηγίες παρασκευής

Σ' ένα μπολ χτυπάμε τ' αυγά. Προσθέτουμε το κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, το δυόσμο, το πιπέρι, το αλάτι και το τριμμένο τυρί. Αναμιγνείουμε καλά και ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι. Μέχρι να σχηματιστεί ένας παχύρευστος χυλός.

Ζεσταίνουμε καλά το λάδι και τηγανίζουμε κουταλιά - κουταλιά το μείγμα.

Μόλις ροδίσουν τις γυρίζουμε από την άλλη και όταν είναι έτοιμες τις σερβίρουμε πρώτα πάνω σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια ζεστές στο τραπέζι.

καλή σας όρεξη!



Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.