Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
για το γαρνίρισμα:
Τσιγαρίζουμε το φιλέτο στο βούτυρο για περίπου 5 με 6 λεπτά.
Προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ρίχνουμε στο τηγάνι τα μανιτάρια και τις πιπεριές (πράσινη και κόκκινη) κομμένες σε λωρίδες.
Προσθέτουμε τα τοματίνια και το σπανάκι, που θα μαραθεί πολύ γρήγορα.
Ακόμη, βάζουμε τις ελιές και γυρίζουμε το φιλέτο να τσιγαριστεί και από την άλλη πλευρά.
Μόλις έχει ψηθεί και από τις δύο πλευρές, σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τη ρίγανη.
Τελειώνουμε με το ζωμό κρέατος που μόλις πάρει μία βράση, το φαγητό είναι έτοιμο.
Γαρνίρουμε με τα παραπάνω υλικά ή οτιδήποτε άλλο της αρεσκείας μας.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.