Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και σε μια κατσαρόλα τα βράζουμε με μπόλικο νερό μέχρι να μαλακώσουν όχι να διαλύονται.
Όταν κρυώσουν τα κόβουμε το καπάκι του και με προσοχή βγάζουμε τα μεσαία φύλλα για να δημιουργηθεί χώρος για τη γέμιση.
Σ' ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και καβουρδίζουμε τον κιμά.
Προσθέτουμε τη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά.
Γεμίζουμε τα κρεμμύδια μ' ένα κουτάλι και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί το ένα δίπλα στο άλλο.
Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και εν συνεχεία τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180c για 30 λεπτά.
Τα βγάζουμε από το φούρνο, τα πασπαλίζουμε με μαϊντανό και τα σερβίρουμε αμέσως.
Καλή επιτυχία!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.