Όταν σοτάρετε το σκόρδο, χρησιμοποιήστε φέτες σκόρδου αντί για πολτό για να αποφύγετε το κάψιμο.
Το κλαφουτί είναι ένα ψημένο γαλλικό επιδόρπιο και γευστικά μοιάζει με φρουτένιο ζουμερό κέικ.
Παρασκευάζετε ρίχνοντας σε βουτυρωμένο ταψάκι φρούτα όπως μήλα, κεράσια, αχλάδια κτλ. και περιχύνοντας τα με χυλό από μείγμα αβγών, ζάχαρης αλεύρι και άλλων υλικών.
Συνήθως στο τέλος το πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και το σερβίρουμε με σαντιγί.