Αυτό το πιάτο έγινε για 2
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Βάλτε νερό σε μια κατσαρόλα και βράστε τα ζυμαρικά για 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία. Καθαρίστε το σπανάκι και πλύντε το πολύ καλά με κρύο νερό μέχρι να φύγουν τα χώματα.
Παράλληλα σε ένα τηγάνι βάλτε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά την πανσέτα κομμένη σε χοντρά κυβάκια μέχρι να λιώσει το λίπος της και γίνει τραγανή. Προσθέστε το σπανάκι με μισό ποτήρι νερό και όταν το σπανάκι μαραθεί ρίξτε το μασκαρπόνε με το MAGGI ζωμό λαχανικών και το σκόρδο, μαγειρέψτε για 5 λεπτά, ρίξτε τα ζυμαρικά και δουλέψτε στο τηγάνι μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Αποσύρετε από την εστία, προσθέστε το τυρί, το ξύσμα μοσχολέμονου και το πιπέρι, ανακατέψτε και σερβίρετε άμεσα.