10'
προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'
Διαδικασία
- Λαδώνουμε με ελάχιστο λάδι τα φιλέτα κοτόπουλου, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε στο τηγάνι ή στη γκριλιέρα για περίπου 15-20΄, γυρίζοντας τα και από τις 2 πλευρές ώστε να ψηθούν καλά.
- Κόβουμε τις δυο ντομάτες και το κρεμμύδι σε ροδέλες πάχους 1 εκ, τις λαδώνουμε ελαφρώς και τις ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για 4-5 λεπτά και από τις 2 πλευρές, ίσα να καραμελώσουν.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, με τη λουίζα και τη γλυκιά πάπρικα.
- Στο πιάτο, βάζουμε μια φέτα ψωμί, μια ροδέλα ντομάτας, μια ροδέλα κρεμμύδι, το ένα στήθος κοτόπουλου, 1 κουταλιά γιαούρτι, κρεμμύδι, ντομάτα και κλείνουμε με μια φέτα ψωμί.