Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Γευστική πανδαισία με λεπτές ισορροπίες.

Υλικά:

30 ml ελαιόλαδο

4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκκαλο

4 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε κομμάτια

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

1 ποτήρι λευκό κρασί

4 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κυβάκια

2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Αλάτι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις μπριζόλες σε δυνατή φωτιά να πάρουν χρώμα και τις κρατάμε στην άκρη. Προσθέτουμε ύστερα μέσα στο ίδιο τηγάνι τα λουκάνικα μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο. Μόλις πάρουν χρώμα τα λουκάνικα και μαλακώσει το κρεμμύδι, ρίχνουμε μέσα τις μπριζόλες. Ύστερα ρίχνουμε το κρασί και τις ντομάτες και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τέλος και το μαϊντανό και σκεπάζουμε το τηγάνι, αφήνοντας το φαγητό να μαγειρευτεί για μισή ώρα και να δέσει η σάλτσα. Σερβίρεται ζεστό.

empty alt

Λουκάνικα με κρασί και μήλα

Ξεχωριστός συνδυασμός μήλου και λουκάνικου
empty alt

Semifredo καφέ

Ενα λεπτό και τραγανό επιδόρπιο (semifredo στα ιταλικά σημαίνει μισοπαγωμένο) εύκολο στην προετοιμασία του.
empty alt

Bruschetta πασχαλινή

Μία παραδοσιακή ιταλική bruschetta για τις ημέρες του Πάσχα και όχι μόνο..
empty alt

Παθιασμένες μπουκίτσες με σολομό

Το πάθος ανοίγει με την όρεξη...
empty alt

Πικάντικη σάλτσα

Αβοκάντο, πεπόνι και γαρίδες είναι μερικά από τα υλικά που μπλέκονται ευχάριστα. 
empty alt

Cordon bleu από χοιρινό

Ένα πιάτο που δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί.
empty alt

Πιροσκί

Παραδοσιακά ποντιακά πιροσκί, τέλεια στη γεύση, φανταστικά στην εμφάνιση.
empty alt

Σολομός με αμύγδαλα, ντοματίνια και μέντα

Η πιο απίθανη παρέα για έναν σολομό: αμύγδαλα, μέντα, τοματίνια και σχοινόπρασο.
Back To Top