Για να βγάλετε περισσότερο χυμό από το λεμόνι. Πριν το στύψετε, κυλήστε το πιέζοντάς το με δύναμη σε σκληρή επιφάνεια. Επίσης πριν το στύψετε, μπορείτε να το βάλετε σε ζεστό νερό.
Ετοιμάζετε τη ζύμη: Βήμα 1 Χτυπάτε ελαφρά σε ένα μπολ το γάλα με τον κρόκο μέχρι να σμίξουν και το κρατάτε στην άκρη. Βήμα 2 Χτυπάτε στο μίξερ ή το πολυμίξερ με τους γάντζους ζυμώματος το αλεύρι με τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αλάτι και προσθέτετε το βούτυρο σε κοφτές κουταλιές....