Το σκόρδο και το κρεμμύδι πρέπει να αποθηκεύονται σε σκοτεινό μέρος.
Αν δεν έχετε κάποιον αποθηκευτικό χώρο που να μην τον βλέπει το φως, μπορείτε απλά να τα βάλετε σε χάρτινες σακούλες με πολλές μικρές τρύπες για να περνάει ο αέρας.
Καθαρίζουμε και κόβουμε το συκώτι σε λεπτές λωρίδες πάχους 1-2 εκ. Κόβουμε το κρεμμύδι στη μέση και στη συνέχεια σε λεπτές φέτες. Κόβουμε το σκόρδο σε λεπτές φέτες και τέλος τη λιαστή τομάτα σε λεπτές λωρίδες. Περνάμε το συκώτι από το καλαμποκάλευρο και το τινάζουμε καλά με τα...