Το σκόρδο και το κρεμμύδι πρέπει να αποθηκεύονται σε σκοτεινό μέρος.
Αν δεν έχετε κάποιον αποθηκευτικό χώρο που να μην τον βλέπει το φως, μπορείτε απλά να τα βάλετε σε χάρτινες σακούλες με πολλές μικρές τρύπες για να περνάει ο αέρας.
Σοτάρετε το κρέας στο λάδι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Προσθέτετε αλατοπίπερο, σβήνετε με κρασί, ρίχνετε δύο φλιτζάνια νερό στην κατσαρόλα και σιγοβράζετε για μιάμιση ώρα ή όσο χρειαστεί να μαλακώσει και να ψηθεί καλά το κρέας. Στο μεταξύ καθαρίζετε τις αγκινάρες και τις...