Το σκόρδο και το κρεμμύδι πρέπει να αποθηκεύονται σε σκοτεινό μέρος.
Αν δεν έχετε κάποιον αποθηκευτικό χώρο που να μην τον βλέπει το φως, μπορείτε απλά να τα βάλετε σε χάρτινες σακούλες με πολλές μικρές τρύπες για να περνάει ο αέρας.
Βήμα 1 Ζεσταίνετε το λάδι σε μια πλατύστομη, ρηχή κατσαρόλα ή βαθύ τηγάνι και σοτάρετε μέσα τα μανιτάρια με τα σκόρδα σε μέτρια φωτιά, για 1-2 λεπτά για να ζεσταθούν καλά. Βήμα 2 Ρίχνετε μέσα το κρασί, δυναμώνετε τη φωτιά και τα αφήνετε να βράσουν για 1 λεπτό. Βήμα 3 Ανακατεύετε...