Το σκόρδο και το κρεμμύδι πρέπει να αποθηκεύονται σε σκοτεινό μέρος.
Αν δεν έχετε κάποιον αποθηκευτικό χώρο που να μην τον βλέπει το φως, μπορείτε απλά να τα βάλετε σε χάρτινες σακούλες με πολλές μικρές τρύπες για να περνάει ο αέρας.
Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, ξύσμα λεμονιού, το χυμό λεμονιού, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι.Κόψτε τα πλοκάμια από τα καλαμάρια και κρατήστε το σώμα.Ρίχνετε τα πλοκάμια και τα καλαμάρια στο...