Το σκόρδο και το κρεμμύδι πρέπει να αποθηκεύονται σε σκοτεινό μέρος.
Αν δεν έχετε κάποιον αποθηκευτικό χώρο που να μην τον βλέπει το φως, μπορείτε απλά να τα βάλετε σε χάρτινες σακούλες με πολλές μικρές τρύπες για να περνάει ο αέρας.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180º C.Ανακατεύουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη.Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και χτυπάμε καλά για 3 λεπτά.Προσθέτουμε το αλεύρι, το baking powder, το κακάο και συνεχίζουμε να χτυπάμε.Προσθέτουμε το πατζάρι και την τριμμένη σοκολάτα και...