Το σκόρδο και το κρεμμύδι πρέπει να αποθηκεύονται σε σκοτεινό μέρος.
Αν δεν έχετε κάποιον αποθηκευτικό χώρο που να μην τον βλέπει το φως, μπορείτε απλά να τα βάλετε σε χάρτινες σακούλες με πολλές μικρές τρύπες για να περνάει ο αέρας.
Για το πέστο με αβοκάντο Βάζουμε όλα τα υλικά στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια εκτός από το λάδι. Χτυπάμε 2 λεπτά μέχρι να σπάσουν τα καρύδια. Τέλος, προσθέτουμε, το ελαιόλαδο και την παρμεζάνα. Χτυπάμε λίγο ακόμα να ομογενοποιηθεί το μείγμα και το πέστο από αβοκάντο είναι...