Αν σας έχει περισσέψει μείγμα από κρέπες ή αν θέλετε να το έχετε έτοιμο ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να φτιάξετε μια ποσότητα και να την βάλετε σε ένα καθαρό μπουκάλι από κέτσαπ και μετά την φυλασετε στο ψυγείο.
Αυτό εκτός το ότι διατηρεί το μείγμα περισσότερο καιρό, σας βοηθάει και στο άπλωμα μέσα στο τηγάνι.
Βράζουμε 500 ml.
νερό και ρίχνουμε μέσα όλα τα φρούτα αποξηραμένα και μη.
Τα αφήνουμε να βράσουν για 3 λεπτά και στη συνέχεια σβήνουμε τη φωτιά.
Τα αφήνουμε 10 λεπτά να βγάλουν τα πολύτιμα έλαιά τους και τα σουρώνουμε σε 2 κούπες του τσαγιού.
Εις υγείαν!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.