Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ρίχνετε το αλεύρι σε μεγάλη λεκάνη και κάνετε στη μέση μια «γούρνα». Προσθέτετε εκεί τη διαλυμένη μαγιά, το βούτυρο, τα αβγά και το γάλα. Ανακατεύετε με το χέρι και αρχίζετε να ζυμώνετε προσθέτοντας όσο χλιαρό νερό χρειάζεται για να γίνει μια μαλακή και ελαστική ζύμη. Σκεπάζετε...