Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ετοιμάζετε την μπαβαρουάζ: Φτιάχνετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ διαλύοντας το περιεχόμενο του φακέλου σε 1 ποτήρι καυτό νερό και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει λίγο (όχι να πήξει).Χτυπάτε στο μίξερ την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας....