Τα ατυχήματα συμβαίνουν όταν χρησιμοποιούμε μαχαίρια που δεν κόβουν. Όταν το μαχαίρι γλιστρήσει, θα κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά στα δάχτυλά σας από ό, τι εάν χρησιμοποιείτε μια κοφτερή λεπίδα.
Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και ρίχνουμε τις πατάτες και τα καρότα. Τα ανακατεύουμε 3-4 λεπτά.Ρίχνουμε τα φασολάκια. Και το χυμό τομάτας.Τέλος βάζουμε το νερό και αλατι και πιπέρι ανάλογα πόσο θέλει ο καθένας.Μόλις πάρει λίγο χαμηλώνουμε τη φωτιά (εγώ το βάζω στο 3)....