Τα ατυχήματα συμβαίνουν όταν χρησιμοποιούμε μαχαίρια που δεν κόβουν. Όταν το μαχαίρι γλιστρήσει, θα κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά στα δάχτυλά σας από ό, τι εάν χρησιμοποιείτε μια κοφτερή λεπίδα.
Τσιγαρίζω στο τηγάνι τα καρότα και τα σπαράγγια Παράλληλα, βράζω το ζωμό λαχανικών σε ένα μπρίκι Ρίχνω τον τραχανά στο τηγάνι να τσιγαριστεί και αυτός ελαφρώς (2 περίπου λεπτα) Μόλις δω ότι αρχίζει να στεγνώνει, ρίχνω τον ζεστό ζωμό βοδινού ζεστάθηκε και βάζω αλάτι και πιπέρι...