Τα ατυχήματα συμβαίνουν όταν χρησιμοποιούμε μαχαίρια που δεν κόβουν. Όταν το μαχαίρι γλιστρήσει, θα κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά στα δάχτυλά σας από ό, τι εάν χρησιμοποιείτε μια κοφτερή λεπίδα.
Βήμα 1 Κοσκινίζετε το αλεύρι με τη σκόνη αμυγδαλόψιχας, τη ζάχαρη, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι. Χτυπάτε σε ένα μεγάλο μπολ το βούτυρο (πρέπει να είναι καλά ξεπαγωμένο) με το μίξερ, μέχρι να πάρει την υφή μαγιονέζας. Προσθέτετε το αβγό και το εσάνς αμυγδάλου και συνεχίζετε το...