Ριζότο με μηλίτη φράουλες και γκρέιπφρουτ

Σήμερα κατάλαβα τι σημαίνει δημιουργική μαγειρική με φαντασία. #ΧρυσόΠιρούνι.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε κατσαρόλα φαρδιά και χαμηλή καίμε το βούτυρο και ρίχνουμε το κρεμμύδι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σοτάρουμε για 4' περίπου. Ρίχνουμε το ρύζι και σοτάρουμε για 2' ακόμα. Ρίχνουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά.
-
2
Σβήνουμε με το ανθρακούχο νερό και το χυμό μήλου. Χαμηλώνουμε τη φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς το ρύζι για να μην κολλήσει. Ενδιάμεσα ρίχνουμε το γάλα προσέχοντας συνέχεια το ρύζι. Αφήνουμε να βράσει 12' και ρίχνουμε το μαχλέπι, τις φράουλες, το ροζ γκρέιπφρουτ, το δυόσμο και το μηλίτη.
-
3
Σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το μασκαρπόνε και το αλάτι. Σερβίρουμε ρίχνοντας λίγο μπαλσαμικο πάνω στο ριζότο. Απολαύστε το με καλή παρέα και ένα ποτήρι μηλίτη. Στην υγειά σας και καλή όρεξη.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)