Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ξεπλένουμε κι αφήνουμε να μουλιασει για λίγα λεπτά το ρύζι.
-
2
Στραγγίζουμε και το ρίχνουμε στο νερό που βράζει.
-
3
Προσθέτουμε το βούτυρο, τους κύβους και λίγο πιπέρι. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει ο κύβος και το βούτυρο.
-
4
Κλείνουμε το καπάκι της κατσαρόλας, χαμηλώνουμε το μάτι στο μισό της σκάλας (δηλαδή με ανώτατη σκάλα το 9 στο 4,5).
-
5
Βράζουμε για 25 λεπτά περίπου. Όταν το ρύζι θα έχει πιεί το νερό, το απομακρύνουμε από το μάτι και το σκεπάζουμε με μια πετσέτα για 10 λεπτά για να μαλακώσει.
-
6
Έτοιμο ! Στη φωτογραφία συνοδεύεται με φιλέτο κοτόπουλου, τη συνταγή για το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ: https://cookpad.com/gr/sintages/3651681-phileto-kotopoulo-sti-gastra?via=sidebar-recipes
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια