Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζω το κρέας μου με τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσει. Μετά το σουρώνω και αρχίζω να ετοιμάζω για το γιουβέτσι μου
-
2
Βάζω το ζουμί μου να βράζει και προσθέτω το πελτέ και αλάτι,πιπέρι και σε μια άλλη κατσαρόλα βάζω λίγο λάδι και ρίχνω το κριθαράκι να θωρακιστεί, μετά ρίχνω λίγο λίγο το ζουμί που βράζει και μόλις προσθέσω όλο το ζωμό το βάζω σε μέτριο φούρνο μέχρι να μαγειρευτεί και να πιει όλο το ζουμί.
-
3
Οι αναλογίες είναι 2 προς ένα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια