Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε κατσαρόλα Ρίξτε το λάδι και τσιγαρίστε το σκόρδο,
-
2
Ρίξτε και το κρεμμύδι,να τσιγαριστεί
-
3
Κατόπιν pροσθέστε τα φασόλια και ανακατέψτε για 8 λεπτά (αν τα φασόλια δεν είναι κατεψυγμένα, πλύντε και κόψτε τις δύο άκρες,)
-
4
Ρίξτε το μαϊντανό και ανακατέψτε.
-
5
Αλατίστε, βάλτε και το πιπέρι.
-
6
Προσθέστε το ζεστό νερό, και τον πελτέ ανακατέψτε να ενωθούν τα υλικά.
-
7
Αφού βράσει, χαμηλώστε τη φωτιά και Αφήστε να σιγοψηθεί για 30 λεπτά περίπου, με σκεπασμένο το καπάκι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια