Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Περνετε τις μελιτζάνες τις κοβετε στην μέση τα αλατοπιπερώνετε τις βάζετε στο ταψί με λίγο λάδι στους 200 βαθμούς για μισή ώρα
-
2
Μετά περνετε ένα κουτάλι και βγαζετε την ψίχα της μελιτζάνας και μαζί με το σκόρδο τα βάζετε στο μπλέντερ να γίνει λειο
-
3
Ψιλοκοβετε το κρεμμύδι και το βάζετε σε μια κατσαρόλα στην φωτιά με το λάδι και το ρύζι ανατεψτε μέχρι να γυαλιζει το κρεμμύδι μετά σβηνεται με λευκό κρασί
-
4
Ρίχνετε το κυβάκι κνορ, μαϊντανό ρίχνετε λίγο, λίγο νερό και λίγο αλάτι το ανακατεύετε μέχρι να το ρουφηξει το κάνετε αυτό ωσπου να βράσει σχεδόν το ρύζι
-
5
Ρίχνετε την μελιτζάνα και λίγο παραπάνω από την μισή παρμεζάνα κρατηστε για το σερβρίρισμα ανακατεψτε πολύ καλά
-
6
Το βάζετε το πιάτο με την παρμεζάνα από πάνω και κάποιες σταγόνες ελαιόλαδο και έτοιμο
-
7
Καλή σας όρεξη
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια