Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε 2 κουταλιές λάδι σοτάρουμε τις γαρίδες για 3 λεπτά με πάπρικα,καγιέν και αλατίζουμε ελαφρά.Τις κρατάμε στην άκρη.Κόβουμε το κρεμμύδι σε ψιλό καρέ, το σκόρδο ψιλοκομμένο και τα ντοματίνια στα 2.
-
2
Βράζουμε τα λιγκουίνι σύμφωνα με τις οδηγίες.(9´)
-
3
Στο τηγάνι που αφαιρούμε τις γαρίδες βάζουμε άλλες 2 κουταλιές λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο βάζουμε τον ντοματοπελτέ και μόλις μαραθούν ρίχνουμε τα ντοματίνια. Σπάμε 4-5 ντοματίνια να βγάλουν το ζουμί τους. Αλάτι, πιπέρι και ρίχνουμε τα λιγκουίνι μόλις τα σουρώσουμε μαζί με τις γαρίδες. Ανακατεύουμε καλά. Σε ένα σακουλάκι τροφίμων βάζουμε τα κρουτόν και τα θρυμματίζουμε με ένα ποτήρι. Σερβίρουμε με ρόζ κόκκους πιπεριού και τα ψίχουλα από κρουτόνς.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (9)