Διόρθωση συνταγής
Μοιράσου

Υλικά

2 μερίδες
  1. 200 γρ ζυμαρικά λιγκουίνι
  2. 12 μεγάλες γαρίδες (χρησιμοποίησα κατεψυγμένες)
  3. 10 ντοματίνια ώριμα
  4. 1 κουταλιά ντοματοπελτέ
  5. 1 κρεμμύδι
  6. 1 σκελίδα σκόρδο
  7. 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  8. Αλάτι
  9. Πάπρικα
  10. Κόκκοι ροζ πιπεριού
  11. Κρουτόνς με γεύση παρμεζάνα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε 2 κουταλιές λάδι σοτάρουμε τις γαρίδες για 3 λεπτά με πάπρικα,καγιέν και αλατίζουμε ελαφρά.Τις κρατάμε στην άκρη.Κόβουμε το κρεμμύδι σε ψιλό καρέ, το σκόρδο ψιλοκομμένο και τα ντοματίνια στα 2.

  2. 2

    Βράζουμε τα λιγκουίνι σύμφωνα με τις οδηγίες.(9´)

  3. 3

    Στο τηγάνι που αφαιρούμε τις γαρίδες βάζουμε άλλες 2 κουταλιές λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο βάζουμε τον ντοματοπελτέ και μόλις μαραθούν ρίχνουμε τα ντοματίνια. Σπάμε 4-5 ντοματίνια να βγάλουν το ζουμί τους. Αλάτι, πιπέρι και ρίχνουμε τα λιγκουίνι μόλις τα σουρώσουμε μαζί με τις γαρίδες. Ανακατεύουμε καλά. Σε ένα σακουλάκι τροφίμων βάζουμε τα κρουτόν και τα θρυμματίζουμε με ένα ποτήρι. Σερβίρουμε με ρόζ κόκκους πιπεριού και τα ψίχουλα από κρουτόνς.

Αντιδράσεις

Διόρθωση συνταγής
Μοιράσου

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (9)

Αδαμαντία
Αδαμαντία @cook_Adamantia
Δεν πειράζει τέλεια συνταγή.. Μπραβο.. Μπραβο.........❤️🌹❤️🌹❤️.. Θα την βάλω στα αγαπημένα μου πιάτα.. 😘

Από

Marina
Marina @MARINA_K72
στις

Παρόμοιες συνταγές