Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ρύζι, το λάδι και το κάρυ σε 600 ml νερό και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να απορροφήσει σχεδόν όλο το νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο ελάχιστο, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να μαγειρευτεί για άλλα 5 λεπτά.
-
2
Προσθέτουμε τα λαχανικά και τα αφήνουμε να βράσουν. Μολις τραβήξει ολο το νερό αποσύρουμε από την φωτιά.
-
3
Αφήνουμε στην άκρη να τραβήξει και τα τελευταία υγρά του.
-
4
Για την μους Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν!!!!
-
5
Σερβίρουμε το ριζότο με την μους φέτας.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια