Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το μόρφατ το εβαπορέ και το εκχύλισμα βανίλιας. Το ανακατεύουμε καλά με μίξερ. Ρίχνουμε σιγά σιγά και το ζαχαρούχο γάλα. Το χτυπάμε για 5 λεπτά.
-
2
Σε ένα μεγάλο τάπερ στρώνουμε τα μπισκότα. Αφού καλύψουμε τον πάτο ρίχνουμε από πάνω το μείγμα. Το απλώνουμε να καλύψει όλα τα μπισκότα.
-
3
Ξαναστρωνουμε τα μπισκότα μέχρι να καλυφθεί το μείγμα.
-
4
Το βάζουμε στην κατάψυξη και το αφήνουμε να παγώσει.
-
5
Όταν είναι έτοιμο κόβουμε τα σημεία που τελειώνουν τα μπισκότα.
-
6
Μπορούμε να προσθέσουμε μέσα κομμάτια μπισκότου oreo η smarties η σιρόπι καραμέλας η φράουλας.
-
7
Καλή απόλαυση!!!
Σχόλια