Γίγαντες (ΒΟΪΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ) στην γάστρα !

Δεν υπάρχουν πιο νόστιμα και βραστερά φασόλια κατά την ταπεινή μου άποψη !!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Μουλιάζουμε τα φασόλια για λίγες ώρες μέχρι να διπλασιάσουν τον όγκο τους και μετά τα βράζουμε για 30 λεπτά !
-
2
Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο με τα υπόλοιπα υλικά (ντομάτες, κρεμμύδι, σκόρδο μπαχαρικά, αρωματικά κατά βούληση) και κάνουμε μια σάλτσα όπου την βράζουμε για 15 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας !!
-
3
Στην γάστρα μας μεταφέρουμε τα φασόλια με το μισό ζουμί τους και από πάνω βάζουμε την σάλτσα και ψήνουμε στους 200 για 20 λεπτά σκεπασμένα και αλλά 15 ξεσκέπαστα να πάρουν χρώμα και είναι έτοιμα !!!!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)